Izvedba strojnih ometov

OMETE IZVAJAMO NAČELOMA V RADIJU 100 KILOMETROV OD LJUBLJANE, IN DOELNJSKI, PO DOGOVORU NA OBMOČJU CELOTNE SLOVENIJE. PREDSTAVNIŠTVO IMAMO V TREBNJEM IN MEDVODAH.

NAJBOLJ PRODAJAN OMET JE CEMENTNO-MAVČNI R180,  1-2 CM, CENA OMETA Z VKLJUČENIMI POCINKANIMI VOGALNIMI OJAČITVAMI JE  9,5 EUR/M2. OMET ZAGLADIMO ALI FINO ZARIBAMO. V ceno ni zajet DDV 9,5 % OZIROMA 22 %.

Cena je odvisna od kraja in termina izvedbe, količine in višine obdelovalnih površin, podlage ter načina plačila.

Možno je tudi delno plačilo na obroke.

ZAPOSLIMO SAMOSTOJNE DELAVCE ZA STROJNE OMETE Z IZKUŠNJAMI. ZAPOSLIMO TUDI FASADERJE, PLESKARJE, LAHKO TUDI ŽE UTEČENO CEOTNO EKIPO.

UGODNA DOBAVA in VGRADNJA OKENSKIH POLIC ter OSTALIH NADSTANDARDNIH DODATKOV. DOBAVA POLIC GRANIT ROSABETA 2/20 CM ŽE ZA 12 EUR/M1 – neto.

IZVAJAMO TUDI NARAVNI STROJNI OMET CALCE CLIMA, OMET IZ ŽGANEGA APNA – ZA TISTE, KI JIM JE POMEMBNO ZDRAVO BIVANJE –, FASADNE IZOLACIJSKE TER VSE OSTALE VRSTE OMETOV.

IZVAJAMO TUDI APNENI OMET Z DODATKOM KONOPLJE JE EKOLOŠKI  TER NMENJEN OSEBAM, KI JIM JE POMEMBNO ZDRAVO BIVANJE.

 

PRIPOROČAMO STROJNI OMET, KI JE NAREJEN KOT ROČNI KLASIČNI – APNENOCEMENTNI TER KONČNO FINO ZARIBAN Z BELO MIVKO. OMETE IZVAJAMO Z VRHUNSKIMI AVSTRIJSKIMI MATERIALI. NA VAŠO ŽELJO LAHKO UPORABIMO TUDI CENEJŠE MATERIALE.

UGODNO IZVAJAMO SANACIJSKI OMET, LAHKO IZVEDEMO TUDI KOMPLETNO SANACIJO ZIDU Z VRTANJEM IN IZDELAVO SILIKONSKE BARIERE ZA PREPREČITEV DVIGOVANJA VLAGE.

Imamo 25 let izkušenj s strojnimi ometi ter priznano vrhunsko ekipo. NUDIMO TUDI IZPOSOJO DELOVNIH IN PREMIČNIH ODROV TER OSTALE DELOVNE OPREME.

MOŽNOST SVETOVANJA, INŽENIRINGA ITD.

DOBAVIMO, MONTIRAMO VAROVALNE-NADZORNE SISTEME – DVORIŠČNE- VRTNE OGRAJE, KAMERE, ALARME, DOMOFONE, STOPNE KLJUČAVNICE NA DOTIK IN KARTICE, OZVOČENJE PROSTOROV, ITD

NAŠ MOTO JE – POCENI IZVEDBA NI VEDNO NAJUGODNEJŠA!

POTRUDILI SE BOMO DA SE KAR NAJBOLJE PRIBLIŽAMO VAŠIM ŽELJAM IN POTREBAM.

VESELI BOMO VAŠEGA KLICA.                  S SPOŠTOVANJEM, PETER AGNIČ