Izvedba strojnih ometov

OMETE IZVAJAMO NAČELOMA V RADIJU 50 KILOMETROV OD NOVEGA MESTA PO DOGOVORU NA OBMOČJU CELOTNE SLOVENIJE. PREDSTAVNIŠTVO IMAMO V TREBNJEM IN NOVEM MESTU.

NAJBOLJ PRODAJNI OMET JE CEMENTNO-MAVČNI R180, CENA OMETA DEBELINE 1-2CM Z VKLJUČENIMI POCINKANIMI VOGALNIMI OJAČITVAMI PRI MINIMALNI KVADRATURI VSAJ 300M2 JE  11,00 EUR/M2. OMET ZAGLADIMO ALI FINO ZARIBAMO. V ceno ni zajet DDV 9,5 % OZIROMA 22 %. IZVEDEMO LAHKO TUDI MANJŠE KVADRATURE IN VSE OSTALE IZVEDBE OMETOV.

Cena je odvisna od kraja in termina izvedbe, količine in višine obdelovalnih površin, podlage, vrste in debeline ometa ter načina plačila.

Možno je tudi delno plačilo na obroke.

ZAPOSLIMO SAMOSTOJNE DELAVCE ZA STROJNE OMETE Z IZKUŠNJAMI. ZAPOSLIMO TUDI FASADERJE, PLESKARJE, LAHKO TUDI ŽE UTEČENO CELOTNO EKIPO.

UGODNA DOBAVA in VGRADNJA OKENSKIH POLIC ter OSTALIH NADSTANDARDNIH DODATKOV. DOBAVA POLIC GRANIT ROSABETA 2/20 CM ŽE ZA 15 EUR/M1 – neto.

IZVAJAMO TUDI NARAVNI STROJNI OMET CALCE CLIMA, OMET IZ ŽGANEGA APNA – ZA TISTE, KI JIM JE POMEMBNO ZDRAVO BIVANJE –, FASADNE IZOLACIJSKE TER VSE OSTALE VRSTE OMETOV.

IZVAJAMO TUDI APNENI OMET Z DODATKOM KONOPLJE JE EKOLOŠKI  TER NAMENJEN OSEBAM, KI JIM JE POMEMBNO ZDRAVO BIVANJE.

 

PRIPOROČAMO STROJNI OMET, KI JE NAREJEN KOT ROČNI KLASIČNI – APNENOCEMENTNI TER KONČNO FINO ZARIBANI Z BELO MIVKO.

OMETE IZVAJAMO Z VRHUNSKIMI AVSTRIJSKIMI MATERIALI. NA VAŠO ŽELJO LAHKO UPORABIMO TUDI CENEJŠE MATERIALE.

UGODNO IZVAJAMO SANACIJSKI OMET, LAHKO IZVEDEMO TUDI KOMPLETNO SANACIJO ZIDU Z VRTANJEM IN IZDELAVO SILIKONSKE BARIERE ZA PREPREČITEV DVIGOVANJA VLAGE.

Imamo 25 let izkušenj s strojnimi ometi ter priznano vrhunsko ekipo. NUDIMO TUDI IZPOSOJO DELOVNIH IN PREMIČNIH ODROV TER OSTALE DELOVNE OPREME, RAZVLAŽILCI, ITD

NUDIMO TUDI  SVETOVANJE, INŽENIRING ITD.

NAŠ MOTO JE – BODI STROKOVEN IN KOREKTEN SAJ, POCENI IZVEDBA NI VEDNO NAJUGODNEJŠA !

POTRUDILI SE BOMO DA SE KAR NAJBOLJE PRIBLIŽAMO VAŠIM ŽELJAM IN POTREBAM.

VESELI BOMO VAŠEGA KLICA.                  S SPOŠTOVANJEM, PETER AGNIČ